SubsidieMeesters logoSubsidieMeesters
ProjectenRegelingenAnalyses

Craving for Circular Food

Donny Craves onderzoekt de haalbaarheid van een duurzame productiewijze voor bakwaren met een minimale milieubelasting.

Subsidie
€ 20.000
2020

Projectdetails

Inleiding

In dit project onderzoekt Donny Craves de haalbaarheid van het ontwikkelen van een technische productiewijze (van duurzame bron tot eindresultaat) voor traditionele voedingsmiddelen (bakwaren) met een lage tot niet-bestaande footprint in het milieu.

Financiële details & Tijdlijn

Financiële details

Subsidiebedrag€ 20.000

Tijdlijn

StartdatumOnbekend
EinddatumOnbekend
Subsidiejaar2020

Partners & Locaties

Projectpartners

  • Donny Cravespenvoerder

Land(en)

Netherlands

Inhoudsopgave

MIT Haalbaarheid

Subsidie tot € 20.000 voor mkb-ondernemingen om de technische en economische haalbaarheid van een innovatief product, proces of dienst te onderzoeken.

Bekijk regeling

Vergelijkbare projecten binnen MIT Haalbaarheid

ProjectRegelingBedragJaarActie

Upgrade Bread

Het project onderzoekt de haalbaarheid van het ontwikkelen van gezond, glutenvrij brood met fruit en groenten, zonder ongewenste additieven, voor wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsclaims.

Mkb-innovati...€ 20.000
2022
Details

Roomkaas

Het project ontwikkelt een duurzaam systeem om onverkochte roomkaas als diervoeder te hergebruiken, waardoor voedselverspilling wordt verminderd.

Mkb-innovati...€ 20.000
2021
Details

Haalbaarheidsonderzoek ontwikkeling smart authentic bakery.

Van der Kloet Bakkerij onderzoekt de haalbaarheid van een smart authentic bakery om ambachtelijke productie te combineren met automatisering en regionale grondstoffen voor betere winstgevendheid.

Mkb-innovati...€ 20.000
2021
Details

Dutch Kamado Project

Het project onderzoekt de haalbaarheid van een circulaire kamado barbecue met innovatief materiaal en ontwerp om grondstoffen te verminderen zonder kwaliteitsverlies.

Mkb-innovati...€ 20.000
2021
Details

DryGoodness

Het project richt zich op het ontwikkelen en opschalen van een duurzaam keukeningrediënt uit groente- en fruitreststromen, met als doel de inname van groenten en vezels te verhogen en suikerinname te verlagen.

Mkb-innovati...€ 19.876
2021
Details
Mkb-innovati...

Upgrade Bread

Het project onderzoekt de haalbaarheid van het ontwikkelen van gezond, glutenvrij brood met fruit en groenten, zonder ongewenste additieven, voor wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsclaims.

Mkb-innovatiestimulering Topsectoren Haalbaarheid
€ 20.000
2022
Details
Mkb-innovati...

Roomkaas

Het project ontwikkelt een duurzaam systeem om onverkochte roomkaas als diervoeder te hergebruiken, waardoor voedselverspilling wordt verminderd.

Mkb-innovatiestimulering Topsectoren Haalbaarheid
€ 20.000
2021
Details
Mkb-innovati...

Haalbaarheidsonderzoek ontwikkeling smart authentic bakery.

Van der Kloet Bakkerij onderzoekt de haalbaarheid van een smart authentic bakery om ambachtelijke productie te combineren met automatisering en regionale grondstoffen voor betere winstgevendheid.

Mkb-innovatiestimulering Topsectoren Haalbaarheid
€ 20.000
2021
Details
Mkb-innovati...

Dutch Kamado Project

Het project onderzoekt de haalbaarheid van een circulaire kamado barbecue met innovatief materiaal en ontwerp om grondstoffen te verminderen zonder kwaliteitsverlies.

Mkb-innovatiestimulering Topsectoren Haalbaarheid
€ 20.000
2021
Details
Mkb-innovati...

DryGoodness

Het project richt zich op het ontwikkelen en opschalen van een duurzaam keukeningrediënt uit groente- en fruitreststromen, met als doel de inname van groenten en vezels te verhogen en suikerinname te verlagen.

Mkb-innovatiestimulering Topsectoren Haalbaarheid
€ 19.876
2021
Details

Vergelijkbare projecten uit andere regelingen

ProjectRegelingBedragJaarActie

Circulaire koffiedik-hub Noord-Holland

Het project ontwikkelt een circulaire oplossing voor koffiedik als hoogwaardige grondstof, met een efficiënte logistiek en droogproces, om marktinnovatie en duurzame toepassingen te stimuleren.

Mkb-innovati...€ 176.120
2020
Details

The Ballerina and the Bridge

Het project ontwikkelt innovatieve technologieën voor semi-autonome gewasgroei met digitale recepten en sensoren, gericht op het verbeteren van vers voedsellevering voor B2B-partijen.

Mkb-innovati...€ 230.000
2020
Details

Ontwikkeling CO2 neutrale grote H2 gestookte bakkersoven

F.P. Beheer BV en A.J. Machinery BV ontwikkelen een CO2 neutrale hybride bakkersoven met innovatieve brandertechnieken, gericht op verduurzaming en energiebesparing in de broodproductie.

Mkb-innovati...€ 168.320
2019
Details

Plant-based gefermenteerde boter

Willicroft en Time-travelling Milkman ontwikkelen een smeerbare plantaardige boter uit lokale ingrediënten, gebruikmakend van fermentatie en extractie, om duurzame alternatieven te bieden.

Mkb-innovati...€ 119.595
2021
Details

Smart Bake

Het Smart Bake project ontwikkelt een technologie voor vraaggestuurde, industriële decoratie van bakkerijproducten met eetbare printbare substanties en een gespecialiseerde foodrinter.

Mkb-innovati...€ 214.564
2020
Details
Mkb-innovati...

Circulaire koffiedik-hub Noord-Holland

Het project ontwikkelt een circulaire oplossing voor koffiedik als hoogwaardige grondstof, met een efficiënte logistiek en droogproces, om marktinnovatie en duurzame toepassingen te stimuleren.

Mkb-innovatiestimulering Topsectoren R&D Samenwerking
€ 176.120
2020
Details
Mkb-innovati...

The Ballerina and the Bridge

Het project ontwikkelt innovatieve technologieën voor semi-autonome gewasgroei met digitale recepten en sensoren, gericht op het verbeteren van vers voedsellevering voor B2B-partijen.

Mkb-innovatiestimulering Topsectoren R&D Samenwerking
€ 230.000
2020
Details
Mkb-innovati...

Ontwikkeling CO2 neutrale grote H2 gestookte bakkersoven

F.P. Beheer BV en A.J. Machinery BV ontwikkelen een CO2 neutrale hybride bakkersoven met innovatieve brandertechnieken, gericht op verduurzaming en energiebesparing in de broodproductie.

Mkb-innovatiestimulering Topsectoren R&D Samenwerking
€ 168.320
2019
Details
Mkb-innovati...

Plant-based gefermenteerde boter

Willicroft en Time-travelling Milkman ontwikkelen een smeerbare plantaardige boter uit lokale ingrediënten, gebruikmakend van fermentatie en extractie, om duurzame alternatieven te bieden.

Mkb-innovatiestimulering Topsectoren R&D Samenwerking
€ 119.595
2021
Details
Mkb-innovati...

Smart Bake

Het Smart Bake project ontwikkelt een technologie voor vraaggestuurde, industriële decoratie van bakkerijproducten met eetbare printbare substanties en een gespecialiseerde foodrinter.

Mkb-innovatiestimulering Topsectoren R&D Samenwerking
€ 214.564
2020
Details

SubsidieMeesters logoSubsidieMeesters

Vind en verken subsidieprojecten in Nederland en Europa.

Links

  • Projecten
  • Regelingen
  • Analyses

Suggesties

Heb je ideeën voor nieuwe features of verbeteringen?

Deel je suggestie
© 2025 SubsidieMeesters. Alle rechten voorbehouden.