Haalbaarheid ambient stabiele maaltijden met versbeleving

Het project onderzoekt de technische en economische haalbaarheid van 180 dagen stabiele maaltijden met versbeleving op kamertemperatuur.

Subsidie
€ 20.000
2023

Projectdetails

Inleiding

In dit project wordt de technische en economische haalbaarheid in kaart gebracht van de voorgenomen ontwikkeling van 180 dagen ambient (op kamertemperatuur) stabiele maaltijden met versbeleving.

Financiële details & Tijdlijn

Financiële details

Subsidiebedrag€ 20.000

Tijdlijn

StartdatumOnbekend
EinddatumOnbekend
Subsidiejaar2023

Partners & Locaties

Projectpartners

  • Foodcase International B.V.penvoerder

Land(en)

Netherlands

Vergelijkbare projecten binnen MIT Haalbaarheid

Mkb-innovati...

Duurzame energievoorziening voor vertical farms

Vegger onderzoekt de technische en economische haalbaarheid van een duurzaam energievoorziening- en beheersysteem voor binnenmoestuinen.

€ 20.000
Mkb-innovati...

Test application personalised food

Het project onderzoekt de haalbaarheid van een sneltest voor het wetenschappelijk bepalen van persoonlijke voedingsprofielen, zowel technisch als commercieel.

€ 20.000
Mkb-innovati...

De Smart-Cooler

HealthyFeeling onderzoekt de haalbaarheid van een onbemande Smart-Cooler voor 24/7 toegang tot duurzame, plantaardige maaltijden.

€ 20.000
Mkb-innovati...

2023 High-protein-plant-based-dessert-cure-care-market

NL Foodspecials onderzoekt de haalbaarheid van een plantaardig product om ondervoeding bij ouderen te bestrijden en bij te dragen aan de eiwittransitie.

€ 20.000
Mkb-innovati...

Interactieve?binnenmoestuinen

Vegger wil bewoners van verpleeghuizen betrekken bij binnenmoestuinen door smart technologies te gebruiken voor plantengroei en directe communicatie met voedselleveranciers.

€ 20.000

Vergelijkbare projecten uit andere regelingen

Mkb-innovati...

Reinventing sustainable and juicy meat alternatives

Dit project ontwikkelt duurzame, vleesachtige producten uit reststromen van de voedingsindustrie om de vraag naar eiwitrijk voedsel te vervullen en vleesconsumptie te verminderen.

€ 193.595